Faruk Çelik'in PKK videosuna Ömer Çelik’ten tepki

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik'in PKK ile ilgili hazırladığı tanıtım videosuna AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi.

Faruk Çelik'in PKK videosuna Ömer Çelik’ten tepki

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik'in “Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin” sloganıyla hazırlanan klibe, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sert çıktı. Ömer Çelik, Çelik’in hazırlattığı klibe ilişkin Twitter hesabından “Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde AK Parti ile ilişkilendirilmemelidir” ifadelerini kullandı. Eski Bakan Faruk Çelik de hazırlık aşamasında yayınlatılan klip ile ilgili hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da bulunan AK Parti birinci sıra adayı Faruk Çelik, kardeşlik vurgusunu anlatan bir klip hazırlatarak, seçmenlerinin dikkatini çekmeye çalışıyor. Hazırlanan klipte, senaryo gereği suikast silahıyla mevziye yatan keskin nişancı PKK’lı, karakolda nöbet tutan askeri hedefine alıyor. Bu sırada telsizle teröriste komutanından ‘vur’ talimatı geliyor. Ancak bu sırada PKK'lının şehit etmek istediği asker nöbet kulübesinde Kürtçe türkü okumaya başlıyor. Bunun üzerine terörist, telsizle komutanına ‘asker Kürt’ diyor. Komutanın 'O senin düşmanın vur' demesi üzerine PKK’lı 'sen kime hizmet ediyorsun, kimin adamısın' diye tepki göstererek saldırıdan vazgeçiyor. Klibin sonunda ise Faruk Çelik, ‘oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin’ şeklide sesli bir mesaj paylaşıyor. 

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK’TEN TEPKİ

Klibin AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmadığını öne süren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik şunları yazdı: "Oyuna gelme kardeşim' etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, AK Parti genel merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların AK Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir."

ÇELİK, HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI

Çelik’in tepkisinin ardından Faruk Çelik’de onay alınmadan servis edildiğini belirterek tepki gösterdi. Gün boyu sosyal medyada paylaşılan klip ile ilgili akşam saatlerinden Twitter üzerinden açıklama yapan Faruk Çelik, klipin henüz hazırlık aşamasında olduğunu, bunu servis edenler hakkında hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu. Çelik şu paylaşımlarda bulundu: “Oyuna gelme kardeşim etiketi ile sosyal medyada yayınlanan film henüz hazırlık aşamasındayken onayımız alınmadan servis edilmiştir. İyi niyetle başlattığımız bu uygulamayla ilgili, hukuki yollara başvuracağımız açıktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” 
<< Önceki Haber Faruk Çelik'in PKK videosuna Ömer Çelik’ten tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER