Fuat Avni'nin tweet'leri, il başkanlarını harekete geçirdi


İnternet fenomeni Fuat Avni'nin, seçimde hile yapacağını iddia ettiği sandık başkanları listesi, muhalefet parti il başkanlarını harekete geçirdi.

MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, Fuat Avni'nin tweet'lerin ardından ilçe başkanlarını tek tek arayıp uyardığını söyledi. Yılmaz, şunları dile getirdi: "O sandıktaki görevli arkadaşlara, duyarlı olmalarını özellikle söyledim. Bütün sandıklarda duyarlı olacağız ama bu sandıklarda daha dikkatli olacağız. Başka yapacak fazla bir şey yok. Sayım esnasında ve toplanma merkezindeki birleştirme tutanakları çok önemli. Orada gereken hassasiyetin gösterilmesi için uğraşacağız. Yani mesela sandıktaki tutanakta 100 bin oy aldık diyelim, birleştirme merkezinde 95 bin olursa, 'bir dakika kardeşim bizim 5 bin eksik çıkmış' diye müdahale edeceğiz. Bununla ilgili hukuk görevlilerimiz de tespit edilmiştir."

YILDIZ: BİRAZ DAHA TEDBİRLİ OLMAMIZA VESİLE OLDU

CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız ise gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etti. Yıldız, "Sandık görevlisi kim olursa olsun bizim o sandıklarda görevli arkadaşlarımız var. Onlar bizim belirlediğimiz arkadaşlarımız. İşini yapacaklar. Ben sandıklara sahip çıkacağımızdan eminim. Gerekli tedbirleri aldık. Bu durum biraz daha tedbirli olmamıza vesile olmuştur. Ama biz sadece burada 40-50 sandığa değil biz 6 bin 800 sandığa sahip çıkmak için çalışıyoruz. Ona göre önlemimizi alıyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Fuat Avni'nin tweet'leri, il başkanlarını harekete geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER