Gazeteciler, zamanında gelmeyen vekilleri protesto etti


AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan'ın Şehit Süleymanbey Caddesi üzerinde yapacağı teşekkür ziyareti krize dönüştü.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından vatandaşlara ve basın mensuplarına gönderilen cep telefonu mesajında ziyaretin saati 14.00 olarak bildirildi.
Ancak, saatin 15.15 olmasına rağmen AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan'ın ziyaretin yapılacağı caddeye gelmemesi üzerine tepki gösteren basın mensupları ve ilçe sakinleri alanı terk etti.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Atabey konuyla ilgili yaptığı açıklamada, iktidar partisinin ilçe temsilcilerinin belirtilen saatlerde toplantılara katılmamayı adet haline getirdiklerini savundu. Atabey, geçen hafta içinde de AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı'nın Bandırma ilçe binasında yapacağı toplantıya belirtilen saatten çok daha sonra gelmesi sonrasında basın mensupları olarak toplantıyı terk etmek zorunda kaldıklarını anımsattı.

Atabey, "Basın mensupları olarak herkese gösterdiğimiz saygı ve sevgiyi bizlerde herkes den bekliyoruz. AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda verilen saatler içerisinde milletvekillerinin gelmemesi üzerine ilçedeki gazeteciler olarak alanı terk ettik." dedi.

Atabey, basın mensuplarının yaptığı protestoya hiç kimsenin siyasi ve farklı anlamlar yüklememesi gerektiğinin altını çizdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Gazeteciler, zamanında gelmeyen vekilleri protesto etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER