Arabada kanlı infaz

İzmir'de bir kişi iş adamı İkram Altun'un aracının önünü keserek kurşun yağdırdı...

Arabada kanlı infaz

İzmir’in Buca İlçesi’nde, kimliği belirsiz bir kişi otomobille müteahhit İkram Altun’un (45) aracının önünü keserek kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Altun, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Polis kaçan saldırganı arıyor.

Olay, dün saat 22.00 sırlarında Ahmet Piriştina Caddesi ile 1416 sokak kesişiminde meydana geldi. İkram Altun, yönetimindeki otomobiliyle seyir halinde iken, plakası belirlenemeyen bir otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişi, İkram Altun’un içinde bulunduğu araca kurşun yağdırdı. Kurşunlara hedef olan İkram Altun, otomobiliyle geri geri giderek yol kenarında bulunan zeytin bahçesine girdikten sonra durdu.

Olayı görenler durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden yaralanan Altun’u yaptığı ilk müdahalenin ardından yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Altun, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İfadesine başvurulan Altun’un kardeşi, herhangi bir kimseyle sorunu olmadığını ve telefon geldiğini bunun üzerine evden çıktığını söylediği öğrenildi. Kaçan saldırgan aranıyor.
<< Önceki Haber Arabada kanlı infaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER