Bu da nöbetçi tuvalet

Nöbetçi eczane olur da, nöbetçi tuvalet olmaz mı. Burası Türkiye her şey olur.

Bu da nöbetçi tuvalet

Karabük'ün Tarihi ve turistlik ilçesi Safranbolu ilçesinin eski çarşı bölgesinde bulunan tuvalet 24 saat gelen yerli ve yabancı turistlere hijyenik ortamda hizmet veriyor. Tuvaletin işletmecisi Hüsnü Özdemir, daha iyi hizmet vermek için bir odasını ev gibi döşeyip, burada ailecek yaşıyor.

Kültür turizminde ünü her geçen gün artan ve dünyanın dört bir yanından gelen konuklarını ağırlayan Safranbolu ilçesinde bulunan turizm işletmeleri ve Safranbolu halkı, daha iyi hizmet etmek için çeşitli çalışmalar yapıyor. Eski çarşı bölgesi Kazdağlı meydanında bulunan tuvaletin işletmecisi Hüsnü Özdemir, Safranbolu’ya gelen yerli ve yabancı turistin tuvalet ihtiyacını en hijyenik şekilde sunmak ve 24 saat bu ihtiyaçlarını görmelerini sağlamak için tuvaletin içinde bulunan bir odayı ailesi ile birlikte 13 yıldır ev gibi kullanarak hizmet veriyor.

Bir evin temiz olup olmadığının tuvaletten belli olduğunu belirten Özdemir, ”Bir ilçenin de temizliği o yerde bulunan tuvaletlerden anlaşılır, eğer bir tuvalet ne kadar temiz ise şehir de o kadar temizdir. Ailecek temizliğe ve hijyene çok büyük önem veriyoruz. Günde en az 6-7 kere eşim ile birlikte temizlik yapıyoruz. Ayrıca, çiçek gibi tuvalet dendiği için tuvaletin her yanını yapay ve doğal çiçeklerle donattık. Temizliğin yanı sıra görüntüye de önem verdik. Turlar bazen “10 gün boyunca bir çok tuvalete girdik ama böylesi temizini görmedik. Bu sözler bizi çok memnun ediyor. Para kazanmak önemli değil, önemli olan sağlık. Tuvaletler ne kadar temiz olursa insanlar da o kadar sağlıklı olurlar." diye ifade etti.


<< Önceki Haber Bu da nöbetçi tuvalet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER