Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi aşırı alkollü çıktı

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, yabancı uyruklu bir hastanın Ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alındı.

Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi aşırı alkollü çıktı

İstanbul’da dün yine ebola paniği yaşandı. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, yabancı uyruklu bir hastanın ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alındı.

Acil servis boşaltılırken, çalışanlarına ve hastalara maske dağıtıldı. Ancak baygın halde hastaneye getirilen kişide ebola virüsüne rastlanmadı. Aşırı alkollü olduğu öğrenilen şahıs kendine gelmesi için hastanede tutuldu.

Alınan bilgiye göre, dün saat 18.00 sularında şehir hatları vapurunda baygın halde bulunan kimliği belirsiz yabancı uyruklu erkek şahıs, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Ebola virüsü şüphesiyle hastanenin acil servisi bir süre kapatılarak boşaltıldı. Tetkikleri yapılan kişinin ebola virüsü taşımadığı anlaşılınca, hastanede hayat normale döndü. Acil servis, yaklaşık 2 saat sonra hasta kabulüne tekrar başladı. Panik yaşayan hastane çalışanları ve hasta yakınları ise maske takmaya devam etti. Acil servis nöbetçi doktorları, kişide ebola virüsüne rastlanmadığını, hastanede karantina alma olayının söz konusu olmadığını kaydetti. Aşırı alkollü olduğu belirtilen söz konusu şahıs, bir süre hastanede tutuldu.
<< Önceki Haber Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi aşırı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER