Erdoğan'ın yeğeni gazeteci Adem Yavuz Arslan'a saldırdı

Amerika'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı görüşmeleri takip eden gazeteciler arasında yer alan Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Tayyip Erdoğan'ın korumalığını yapan yeğeni Ali Erdoğan tarafından sözlü tacize maruz kaldı.

Erdoğan'ın yeğeni gazeteci Adem Yavuz Arslan'a saldırdı

Amerika'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı görüşmeleri takip eden gazeteciler arasında bulunan Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Tayyip Erdoğan'ın korumalığını yapan yeğeni  Ali Erdoğan tarafından sözlü tacize maruz kalarak otelden attırıldı.

TALİMAT VARANK'TAN

Gazeteci Adem Yavuz Arslan, başına gelen üzücü olayı twitterda açıkladı. Arslan, Ali Erdoğan'a bu talimatın Mustafa Varank tarafından verildiğini söyleyerek Bütün gazeteciler lobide beklerken Mustafa Varank, korumalara atın bunu talimatı verdi." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Arslan, söz konusu otelin önüne Şenol Kazancı ve Aydın Ünal'ın geldiğini ve küfrederek kendisine saldırmaya kalktıklarını belirtti. Daha sonra ise yanına gelen sivil iki kişinin kendisine tekme attığını söyledi.

İŞTE ADEM YAVUZ ARSLAN'IN TWITTER'DAN PAYLAŞTIKLARI

Başbakanın yeğeni Ali Erdoğan herkesin içinde bana küfredip otelden attırdı. Bunlar tümden Kabadayı. !!!.Bütün gazeteciler lobide beklerken Mustafa Varank korumalara atın bunu talimatı verdi. AKP'nin yeni Türkiye'si. Peninsula otelin önünde bekliyor. Şenol Kazancı ve Aydın Ünal geldi. Küfrederek saldırmaya kalktı. Sivil iki kişi gelip tekme attı.







ALİ ERDOĞAN TRABZON'DA KARAKOL BASMIŞTI

Erdoğan’ın yeğeni Ali Erdoğan’ın, 2013 yılında Trabzon’da bir karakola yaptığı baskına ait olduğu ileri sürülen görüntüler ortaya çıkmıştı.

Erdoğan’ın 22-24 Kasım 2013 tarihlerindeki Trabzon gezisi sırasında bir öğretmen, korumaların aracına yumurta attığı suçlamasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılmıştı.

Öğretmen Seçil E.E. daha sonra açığa alınmıştı. Seçil öğretmen, daha sonra avukatı aracılığıyla “Korumalar karakolu bastı ve hem bana hem de karakoldaki polislere hakaret ettiler” diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Olaydan sonra korumalarla tartıştığı belirtilen karakol amirinin de görevden alındığı haber verilmişti.

Erdoğan’ın yeğeni Ali Erdoğan’ın karakolda polislere hakareti, küfürlerle estirdiği terör bir cep telefonu kamerasına  yansımıştı.




<< Önceki Haber Erdoğan'ın yeğeni gazeteci Adem Yavuz Arslan'a saldırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER