Kapı kapı dolaşıp Zaman gazetelerini toplayan gence suçüstü!

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan bir sitede, abonelere dağıtımı yapılan Zaman gazetelerini atmak üzere toplayan bir genç, dikkatli bir abonenin takibi sonucu suçüstü görüntülendi.

Posta kutularından gazete toplayan gence suçüstü

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz’ün oğlu olduğunu söyleyen İbrahim adlı genç, bir gazete abonesinin yaptığı kayıtta, posta kutularına iliştirilmiş 3 gazeteyi alırken görülüyor. Görüntülü kayda, gençle yapılan konuşmalar da yansıyor. 

Buna göre söz konusu genç, gazeteleri 1 aydır topluyor ve aynı işi babasının da yaptığını belirterek ‘kampanya’ başlattıklarını söylüyor.


İşte posta kutularından gazete toplayan gencin görüntülere yansıyan ifadelerinden birkaçı:

Genç: “Benim babam AK Parti ilçe başkanıdır abi. Zaman Gazetesi’ne karşı olduğumuz için kampanya başlattı. Gördüğümüzde alıyoruz.”

Abone: “Bu binada 8 Zaman abonesi var. Para verip alıyorlar. Yaptığının suç olduğunu biliyorsun değil mi?”

Genç: “Suç bir. İkincisi ben bunun için hapse gireceksem girerim abi. 1 aydır alıyorum bu gazeteleri. Arabamın arkası dolu.”

Genç:Bu gazete bizim partimizi dışlıyor, kötülüyor. Bunu yaptığımdan babamın haberi yok. O alıyor ama bana dedi ki siz karışmayın. Buradan geçerken (gazeteleri görünce) kahroluyorum. Sizin de hakkınıza girdiysem hakkınızı helal edin abi.”

Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, yaptığımız bütün aramalara rağmen söz konusu genç ile ilgili Zaman Gazetesi'nin konuya ilişkin sorularını cevapsız bıraktı.

<< Önceki Haber Kapı kapı dolaşıp Zaman gazetelerini toplayan gence... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER