Levent Kırca yine sağa sola çattı!

Tiyatrocu Levent Kırca, hükümete destek veren sanatçılar ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için tartışılacak sözler söyledi.

Levent Kırca yine sağa sola çattı!

İşçi Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen üye katılım töreninde konuşan İşçi Partisi MYK Üyesi Levent Kırca, hükümeti, muhalefeti ve sanatçıları eleştirdi.

Televizyonlarda iktidarı desteklediklerini söyleyen sanatçılara çatan Kırca, "Tüh, Allah cezanızı versin" dedi.

Kırca, ''Ben Ali Poyrazoğlu'na böyle yaptığı için vatan haini dedim, şimdi bir kez daha söylüyorum. Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanı, benim de düşmanımdır arkadaş. Şimdi Sezen Aksu'su, Ali Poyrazoğlu'su, Halil Ergün'ü ve birkaç tane daha yengeç yengeç yanaşanlar var. Beni mahkemeye vermişler. Bunların beni mahkemeye vermesi benim için şereftir. Cehenneme kadar yolları var.'' diyerek sanatçılar hakkında ağır ifadeler kullandı.

İmralı ile yapılan görüşmelerle ilgili hükümete ‘açık çek veriyorum’ diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Levent Kırca, ''Bugün bir muhalefet lideri sana açık çek veriyorum diyorsa, sen o sandala binmişsin demektir. Dilerim o sandal fırtınaya dayanamaz ve batar'' diye konuştu.
<< Önceki Haber Levent Kırca yine sağa sola çattı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER