Sosyal medyada büyük tepki çekti

AKP'li vekil Ankara'da kızını evlendirdi, düğün fotoğraflarını Bakanı Güllüce, Twitter'dan paylaştı. Fotoğraflar sosyal medyada çok tartışıldı ve tepki çekti.

Sosyal medyada büyük tepki çekti

Dün akşam Ankara'da gerçekleştirilen bir düğün gece boyu sosyal medyanın tartışma konusu oldu. Bazı bakanların da katıldığı AKP Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın kızının düğün fotoğraflarının, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından Twitter'da paylaşılmasına, vatandaşlar Soma'daki acıları hatırlatarak tepki gösterdi..



Bakan Güllüce, Tweet'iyle birlikte iki de fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardaki mutluluk pozu sosyal medyada büyük tepki topladı. Duyarlı vatandaşların düğün ve eğlence programlarını ertelediği ya da iptal ettiği bugünlerde, Soma'nın acısı daha dinmeden düğün yapılmasına ve mutluluk fotoğrafı paylaşılmasına vatandaşlar farklı tepkiler gösterdiler. 

İşte o Tweet'lerden bazıları:

Abdulkadir
"Soma'da daha kardeşler toprağa verilmemişken buresmi paylaşmasanız olmaz mıydı ? İnsanlar taziye evinde siz nihakta.."

Muhacir
"Keşke bu fotoğrafı paylaşmasaydınız. 300 can gitmiş mutluluktan bahsediyorsunuz sayın bakan teessüflerimle.."

Hacer ekiz
"Çünkü tam da mutluluk paylaşacak günlerden geçiyoruz değil mi!"

Oya
"Keyfinizi kaçırmasın ama biz de ölen madencilerimize ağlıyoruz !"

Lal
"Keşke kömür torbasına sarılıp babam gibi kokuyor diyen kızın acısını da paylaşsaydınız."

Fotoğrafta Melih Gökçek'in kıydığı nikahın şahitleri Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AKP Genelbaşkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş gözüküyor.

<< Önceki Haber Sosyal medyada büyük tepki çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER