Tanker sürücüsünden şok sözler

Avcılar'da bir geçide çarparak yıkımına neden olan tankerin şoförünün ilk ifadesinde "Elim düğmedeydi ama damperi indiremedim" dediği belirtildi.

İşte tankerin üst gecide çarpma anı!

İstanbul 'un Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, bir yakıt tankerinin çarpması sonucu çöktü. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Şoka giren tanker şoförünün, “Kumanda bozuktu, damperi indiremedim” dediği öğrenildi. 

Üst geçide çarpan glikoz tankerinin sürücüsü olaydan yara almadan kurtulurken, kazanın ardından büyük şok yaşadığı görüldü. Bir görgü tanığı, kaza yerinde polise ilk ifadesini veren şoförün, “Elim düğmedeydi ama damperi indiremedim” dediğini söyledi. 

METROBÜS AVCILAR'A KADAR ÇALIŞIYOR 

Bu arada Söğütlüçeşme-Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü-Avcılar arasındaki seferler ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildi. Yolun açılmasının ardından seferler yeniden başlayacak. 

VALİLİK: KASASI AÇIK GİDİYORDU

İstanbul Valiliği, kaza ile ilgili açıklama yaptı. 

Yapılan açıklama "Saat 10.00 sıralarında  Avcılar E-5 karayolu üzerinde bir alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonun kasasının açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

<< Önceki Haber Tanker sürücüsünden şok sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER