Üçüz nineler birbirine kavuştu!

Kar mahsuru üçüz ninelerden Hayriye Sarı, ekiplerin uğraşları sonucu kurtarılarak kardeşlerine kavuştu.

Üçüz nineler birbirine kavuştu!

Ordu'nun 'Altın Kızları' diye tabir edilen 82 yaşındaki üçüz ninelerden Hayriye Sarı, köyde mahsur kalınca İl Özel İdaresi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarılarak, kardeşlerinin yanına götürüldü.

Köydeki ev ve eşyalarının kaymakamlık tarafından yenileme çalışmasının sürmesi ve Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün de yakından ilgilendiği üçüz ninelerden ikisi geçici süre için huzurevine yerleştirilmişti. Perşembe ilçesinin Yazlık köyündeki Hayriye Sarı ise yoğun karda mahsur kaldı. Ordu İl Özel İdare ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı ekiplerin yoğun çalışması sonrası evinden alınan 82'lik Hayriye Sarı, Ordu'ya kardeşlerinin yanına getirildi. Kardeşleri Hacer ve Emriye Sarı'nın kapıda karşıladığı üçüz nineler, sarılarak birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Huzurevinde tüm ihtiyaçları karşılanan Ordu'nun altın kızlarının tüm ihtiyaçları burada karşılanırken evleri yapılana kadar bir süre daha burada kalacağı belirtildi.

Öte yandan Ordu'da kapanan 383 köy yolunun açılması için sabahın ilk ışıklarından beri yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ordu İl Özel İdare Yol Ulaşım Müdürü Abdülkadir Hatipoğlu yaptığı açıklamada, şehirde ortalama kar kalınlığının 65 santimetre olduğunu belirterek, 76 ekip ve 102 araçla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü, üçüz ninelerin de yapılan çalışmanın ardından birbirlerine kavuşmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
<< Önceki Haber Üçüz nineler birbirine kavuştu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER