Vergi dairesi iki kişiyi yaraladı

Malatya’da sabah etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Vergi Dairesi Başkanlığı binasının çatısı uçtu.

Vergi dairesi iki kişiyi yaraladı

Malatya’da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Vergi Dairesi Başkanlığı binasının çatısı uçtu. Çatının saç şeklindeki metalleri yoldan geçen bir kadın ve 6 yaşındaki oğlu ile iki kişiyi yaraladı.

Malatya’da öğleden önce etkili olan ve hızı saatte 45-50 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle birçok binanın çatısı uçtu. Güçlü rüzgar nedeniyle Malatya Vergi Dairesi hizmet binasının çatısı da hasar gördü. Çatıda bulunan metal sac örtü Koru Sokak’ta yürüyen Meral Metin ve 6 yaşındaki oğlu Efe ile Mustafa Akgeyit ve ismi henüz öğrenilemeyen yaşlı bir vatandaşın üzerine düştü.

Meral Metin ve 6 yaşındaki Efe sokakta yürürken sac örtünün üzerine düşmesi sonucu baş bölgelerinden yaralandı. Olay yerinde bayılan anne ve küçük oğlunun kafalarında derin yaralar oluştu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve İnönü Üniversitesi Turgut Özel Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan İnönü Caddesi'nde de bir binanın çatısından uçan çanak yoldan geçen bir vatandaşın üzerine düştü. Yaralı vatandaş Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CHA
<< Önceki Haber Vergi dairesi iki kişiyi yaraladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER