Hatay'da uyuşturucu operasyonu


Hatay'da 128 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Hatay Valiliği'nden alınan bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu madde ticareti ile mücadeleye yönelik olarak gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında meydana gelen 2 ayrı olayda 128 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.
Hatay'dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi başka illere nakletmek isteyen bir organizasyon takibe alan ekipler yapılan operasyon ile içinde üç şahsın bulunduğu seyir halindeki araç, yaşanan kovalamacanın ardından durduruldu. Araçta bulunan 107 kg esrar maddesi ile bir adet tabancaya el konulurken olayla ilgili olarak araç içindeki C.D. T.K. M.S. isimli üç kişi ile uyuşturucu maddeyi temin ettiği değerlendirilen N.B ve H.K. isimli toplam beş kişi gözaltına alındı.
Ayrıca il dışından bir araçla yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine Kom Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından söz konusu araç takibe alınarak yakalandı. Narkotik köpeği ile yapılan aramada gizli bölmelere yerleştirilmiş 42 parça halinde toplam 21.5 kg eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak H.Ç. B.A. Y.G. A.D. isimli dört şüpheli şahıs gözaltına alındı. Her iki olayla ilgili olarak gözaltına alınan 9 kişi hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçlarından adli işlem yapılırken şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Hatay'da uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER