HATSU'dan kanal tıkanıklıklarına müdahale

HATSU'dan kanal tıkanıklıklarına müdahale

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İdaresi (HATSU) Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hatlarında tıkanıklıkların önlenmesi için çalışmalar başlatıldığını ve vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini duyurdu.

HATSU, merkez ilçe Defne'ye bağlı Çinçin Mahallesi'nde bulunan kanalizasyon hattının tıkanıklığı nedeni ile gelen şikâyetler üzerine ivedi bir şekilde harekete geçerek tıkanıklık ile kötü kokuların giderildiğini ve mahalle sakinlerinin rahat bir nefes aldığını açıkladı. Temizlik sonrasında çıkan atıkların ekipleri şaşırttığını bildiren HATSU açıklamasında, kent genelinde aynı sıkıntılarla karşılaşıldığı, vatandaşların evsel atıklarını atma konusunda daha dikkatli davranmasıyla oluşabilecek tıkanıklıkların önüne geçileceği kaydedildi.

Facebook, Twitter sosyal medya hesapları ve Alo 185 hattı üzerinden gelen şikayet ile taleplerin de ivedi bir şekilde birimlere bildirildiği belirtilen açıklamada kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu ve kayıp-kaçakla mücadele gibi konularda çalışmaların vatandaşların menfaati düşünülerek hareket edildiği vurgulandı. Vatandaşların rahat nefes almasını sağlama adına yürütülen çalışmada 1 kepçe ve 4 personelin görev yaptığı belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber HATSU'dan kanal tıkanıklıklarına müdahale Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER