'Hesap Defteri' belgeselini sakın kaçırmayın!

Suriye gerçeği, Türkiye'de ilk kez bu şekilde anlatılıyor. Hesap Defteri belgeseli Samanyolu Haber TV de...

'Hesap Defteri' belgeselini sakın kaçırmayın!

Savaştan kaçtılar, savaş haricinde düşebilecekleri en kötü hallere düştüler. İlk andan itibaren yapılan yanlışların bir sonucunu yaşayan Suriyeli göçmenlerin yürek burkan hayata tutunma çabaları…

"SURİYE, BÖYLE Mİ OLACAKTI?" 

Suriyeli göçmenler şimdi dünyanın dört bir tarafına dağılmış durumda. Hem kendileri zor durumda hem de gittikleri ülkeler. Çünkü milyonlarca insandan bahsediyoruz. Ve o milyonlarca insan ülkelerin nüfusuna eklenmiş durumda. Sadece Türkiye'de milyonlarca Suriyeli var. Ve bu insanların durumu gittikçe kötüleşiyor. 


Samanyolu Haber TV Türkiye'de ilk defa Suriyeli göçmenlerin yaşadıklarını, acılarını, hayallerini, ümitlerini Hesap Defteri belgeseliyle ekrana taşıyor. 

Neden bu duruma düştüler, iç savaş başladığında ne yaptılar, ülkelerinden kaçmalarının sebebi neydi, ülkemizde nasıl yaşıyorlar, geri dönmeyi düşünüyorlar mı gibi sorular bu belgeselde cevap buluyor.  Hesap Defteri'nde göçmenler konuşuyor, uluslararası ilişkiler uzmanlarıyla bölgeyi çok iyi bilen gazeteciler derinlemesine analiz yapıyor, hatalar ve gizlenmeye çalışılan gerçekler ortaya çıkıyor. Samanyolu Haber TV her zaman için doğruları söylemeye devam ediyor.

Suriyeli göçmenlerin trajedisi, Türkiye'de ilk defa böylesine bir belgeselle anlatılıyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Veysel Karani Gümüşdereli'nin üstlendiği Hesap Defteri, Pazar akşamı 10.00 da Samanyolu Haber TV de…





<< Önceki Haber 'Hesap Defteri' belgeselini sakın kaçırmayın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER