Heyelanda hayatını kaybeden Osman Korkmaz toprağa verildi


Artvin'in Hopa ilçesinde, 11 Kasım 2015 günü şiddetli yağmurlardan dolayı meydana gelen sel ve heyelanda, iş makinesi kullanırken toprak altında kalıp hayatını kaybeden Osman Korkmaz defnedildi.

Korkmaz'ın cenaze namazı, Borçka ilçesi Merkez Camisi'nde kılındı. Eşinin son bir defa yüzüne bakmak istemesi, orada bulunanları duygulandırdı. Babası Aydın Korkmaz'ın gözyaşlarıyla kıldığı cenaze namazının ardından Osman Korkmaz, Yeşilköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Korkmaz, söz konusu heyelanda vefat eden üçüncü kişi oldu.

BİR KAMYON YOLUN ÇÖKMESİYLE DEREYE DÜŞTÜ

Öte yandan Aksu Mahallesi'nde heyelan sebebiyle çalışmalar devam ederken çamur altında kalan birçok işyeri ve ev boşaltılarak, ailelerin tehlike az olan mahallelere taşınması sağlandı. Bu arada bir iş kamyonu, yolun çökmesi sonucu Aksu Deresi'ne düştü. Şoförün kamyonda olmaması, bir felaketi önledi.

Artvin genelindeki sel ve heyelan sebebiyle 120'ye yakın köye elektrik verilemediği, Borçka'ya bağlı 37 köyden yedisine ulaşım sağlanamadığı, Murgul ilçesine giden yolun da henüz açılamadığı bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Heyelanda hayatını kaybeden Osman Korkmaz toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER