Hırsızlık zanlısını fiziksel engeli ele verdi


Kayseri'de 3 farklı işyerinden çelik kasayı spiralle keserek hırsızlık yapan 2 zanlı yakalandı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlılardan birisinin aksayarak yürümesinden hareketle şahıslara ulaştı.

Hırsızlık olayı, 10-29 ve 30 Ekim tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 3 farklı işyerinde meydana geldi. İşyerlerinde bulunan çelik kasalar spiralle kesilerek içlerinde bulunan toplam 8 bin 500 dolar ve 40 bin 200 TL para ile 16 bin 300 lira tutarında çek çalındı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, görüntülerdeki aksayarak yürüyen zanlının üzerine yoğunlaştı. Sağ ayağı topallayan Özer D. (52) ve Remzi K. (51) dün 17.30 sıralarında gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde ve Özer D.'ye ait araçta yapılan aramada, 3 bin 80 lira para ele geçirildi. Şüpheliler, polisteki ilk sorgusunda suçlarını itiraf etti.

Hırsızlık şüphelisi Özer D. ve Remzi K., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra haklarında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte nöbetçi mahkemeye sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlısını fiziksel engeli ele verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER