İl Milli Eğitim Müdürü ve öğrenciler, emektar öğretmenleri ziyaret etti


Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Evran, İskebe Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte Artvin'de ikamet eden emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti. Ayrıca 'Ahde Vefa: İlk Öğretmenim' projesi ile 20 bin öğretmene mektup gönderildi.

Ziyaretlerde emekli öğretmenlere, öğrenciler tarafından çiçek takdim edilerek, öğretmenler günü kutlandı.

Ziyaretler esnasında oldukça duygulanan emekli öğretmenler, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve öğrencilere teşekkür etti.

Müdür Kahveci, etkinlik kapsamında Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlere duyulan sevgi ve vefayı anlatmak üzere il genelinde düzenledikleri 'Ahde Vefa: İlk Öğretmenim' adlı projeden bahsetti. Kahveci, öğretmenlere duyulan sevgi ve vefayı anlatmak üzere mektup ve tebrik kartı yazma etkinliği düzenlediklerini, bu kapsamda 20 bin öğretmene ulaşıldığını belirtti.

Kahveci ziyaretin sonunda, emekli öğretmenlere hitaben, "Sizler, bizlere göre daha zor şartlarda çalıştınız. Anadolu'nun ücra köylerinde, kentlerinde ilgisiz, çaresiz, eğitimsiz çocuklar kalmaması için onlara ömrünüzü, sevginizi, yüreğinizi verdiniz. Hizmetlerinizden dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü ve öğrenciler, emektar öğretmenleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER