İngilizce sloganlı tişört tasarladılar


Özel Burç Vural Okulları'nda 'Her aya bir aktivite' sloganı kapsamında düzenlenen sosyal etkinlikler öğrencilerin üretkenliklerini hem de hayal güçlerini artırıyor.
Hazırlanan program kapsamında ilk olarak öğrenciler arasında 'Tişört Dizayn Yarışması' düzenlendi. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören yarışmada kıyasıya rekabet yaşanırken, yarışmaya Anadolu ve Fen Liseleri öğrencileri katıldı.

Okul öğrencileri tarafından hazırlanan tişörtler, okul yönetimi tarafından oluşturulan jüri üyeleri tarafından büyük bir titizlikle incelenirken, 10-A sınıfı öğrencisi Muhammet Özgür Baz yarışmanın birincisi oldu. Hazırlamış olduğu tişörtün üzerine biyolojik organizmaların hem isimlerini hem de şekillerini içeren çizimler yapan Muhammet Özgür Baz, yarışma sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Okul olarak sosyal aktivitelere büyük önem verdiklerini belirten Özel Burç Vural Lisesi Müdürü Abdullah Akça, tişört dizayn yarışmasında 1. olan öğrencisini tebrik etti. Bu tür sosyal aktivitelerle öğrencilerin hayal güçlerini ile üretkenliklerini artırmayı ve yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirten Akça, şunları kaydetti: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sadece okul dersleri ile eğitmiyoruz. Bu tür sosyal aktiviteler ile çocukların kişisel beceri ve yeteneklerini gün ışığına çıkarıyoruz. Ayrıca bu tür sosyal faaliyetler çocuklarımızın beyin ve fizik gelişimi çok önemli. Biz çocuklarımız için uzun yıllar boyunca elde etmiş olduğumuz tecrübelere dayanarak en faydalı ve yararlı sosyal aktiviteleri seçiyoruz. Sonrasında da başarı kendiliğinden geliyor." CİHAN
<< Önceki Haber İngilizce sloganlı tişört tasarladılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER