İş makinesi önce otomobiline çarptı, sürücü ezilmekten son anda kurtuldu


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fren hidroliği boşalan iş makinesi önce otomobile daha sonra da evin duvarına çarparak durabildi. İş makinesinin çarptığı otomobil sürücüsü iş makinesinin aracın üzerinden aşacağını zannederek arabadan atladı. Bu sırada arabadan kurtulan iş makinesi dönüş yapınca sürücü ezilme tehlikesi geçirdi. Olay anı cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Olay Ereğli'ye bağlı Yalnızçam köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre işi gereği yeğeni ile birlikte köye giden 67 LN 085 plakalı otomobil sürücüsü Ayhan Zeybek, yolda çalışan iş makinesini görünce durdu. Kısa süre sonra iş makinesinin üzerine doğru geldiğini fark eden Ayhan Zeybek, arkasında bir başka otomobilin olmasından dolayı kaçamadı. İş makinesi otomobile çarptı. Bu sırada sürücü Ayhan Zeybek kendisini otomobilden dışarıya atarken yerde yuvarlanmaya başladı. Otomobilden kurtulan iş makinesi evin duvarına doğru ilerlerken, sürücü Ayhan Zeybek son anda iş makinesinin altında kalmaktan kurtuldu.

Yaşanan olaydan sonra aracını çekici ile sanayi sitesine getiren Ayhan Zeybek, herşeyin bir anda olup bittiğini söyledi. Zeybek kazayı şöyle anlattı: "Kaza Yalnızçam Köyü'nde oldu. Yolda bir çalışma varmış. Önümüzde bir iş makinesi duruyordu, oda onları bekliyormuş. Yol boşaldı, devam etmeye başladı. İş makinesinin şoförü 'Tamam, bende gidiyorum' dedi. Daha sonra geri geri gelmeye ve hızlanmaya başladı. Ondan sonrası görüntülerde de görüldüğü gibi bize vuruyor, daha sonra da eve vurup duruyor. O sırada üzerimize gelecek diye ben kendimi kapıdan attım. Kapıdan attıktan sonra maalesef iş makinesi benim üzerime doğru gelmeye başladı. Yerde 2-3 takla daha attım."

OLAY ANI CEP TELEFONU İLE SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Yaşanan olay köyde ki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Ayhan Zeybek'in iş makinesini görünce durması, arkasında başka bir otomobilin yanaşması, iş makinesinin otomobilin üzerine doğru gelmesi, arkadaki arabanın kaçması, Ayhan Zeybek'in kaçamaması, iş makinesinin otomobile çarpması, Ayhan Zeybek'in kendisini arabadan atması ve iş makinesinden kurtulması ile makinenin eve çarpması görülüyor. CİHAN
<< Önceki Haber İş makinesi önce otomobiline çarptı, sürücü ezilmekten... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER