Jandarma, vatandaşların uyanık olmasını istedi

Jandarma, vatandaşların uyanık olmasını istedi

Samsun, Salıpazarı İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı, Salıpazarı'nda bulunan mahalle muhtarları ile tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Jandarma Komutanı Kd. Bşçvş. Hakan Akçay, kendisini kamu görevlisi gibi tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşın uyanık olmasını istedi.

Salıpazarı İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı gazinosunda gerçekleştirilen toplantıya Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bşçvş. Hakan Akçay, Salıpazarı İlçe Emniyet Amiri Talip Tıraş ve Salıpazarı'ndaki mahalle muhtarları katıldı.

Salıpazarı İlçe Jandarma Karakol Komutanı Akçay, Salıpazarı Kaymakamlığı vasıtasıyla bölgeye kamera sisteminin kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı. Akçay, muhtarlara yönelik konuşmasında şunları kaydetti: "Telefon dolandırıcılığına karşı her zeminde değerli vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Lütfen telefonda kendilerini devlet görevlisi olarak tanıtan ve sizlerden para talep eden kimseye inanmayınız. Büyük ve küçükbaş hayvanların başıboş bırakılmaması gerekiyor. Özellikle düğün merasimlerinde silah ile asla ateş etmeyiniz. Bizlerin, sizlerin güvenliği için daha da başarılı olabilmemiz için şüpheli araç ve şahıslar ile hırsızlık olaylarının ivedi şekilde emniyet birimlerine bildirilmesini de sizlerden bekliyoruz."

Toplantının son bölümünde mahalle muhtarlarının sıkıntıları ve istekleri dinlenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Jandarma, vatandaşların uyanık olmasını istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER