Kamyonun altında kalan çocuk hayatını kaybetti


Kozan'da kamyonun altında kalarak ezilen 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Yaşanan feci kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, öğleden sonra Varsaklar Mahallesi küçük sanayi sitesi 4. adada meydana geldi. Salih Teneke'nin (14) kullandığı 01 D 3769 plakalı motosiklet, Mehmet K.'nin(57) kullandığı 06 ZRH 86 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile kamyonun altına giren motosikletin arka koltuğunda oturan Burak Aslan (15) kamyonun altında ezildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ve ezilen çocuk, olay yerine çağrılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aslan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsünün ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Aslan'ın cesedi, hastane morguna kaldırılırken, kamyon sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı. Öğrenci olan Burak Aslan'ın sanayide esnaf olan babasının yanında yaz tatilinde çalıştığı öğrenildi.

Sanayi sitesinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kaza öncesi iki gencin motosiklet ile gezdiği görüntülendi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Kamyonun altında kalan çocuk hayatını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER