Kayalar: Bir yerlere bağlı olanlar bugüne kadar ne yaptı


Yozgat"tan bağımsız milletvekili adayı olan eski maliye bakanlarından Lütfullah Kayalar, bazı kesimlerin 'Bağımsız aday, tek başına ne yapacak' diyerek, seçmenin kafasını karıştırmaya çalıştığını belirterek, "Bir yerlere bağlı olanlar bugüne kadar ne yaptı?" diye sordu.

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, kendi seçim karargahını açmak üzere gittiği Akdağmadeni ilçesinde coşkulu kalabalık tarafından 'Başbakan Kayalar' sloganıyla karşılandı.

Saraykent ve Akdağmadeni ilçelerinde kurulan seçim karargahlarının açılışına giden Kayalar, Saraykent ilçesinde açılış öncesinde esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Kayalar'ın, seçim otobüsünün üzerine çıkıp yaptığı konuşması sık sık 'Başbakan Kayalar' sloganlarıyla kesildi. Partilerin hizmet edeceklere aracılık ettiğini hatırlatan bağımsız milletvekili adayı, bazı kesimlerin 'Bağımsız aday, tek başına ne yapacak' diyerek, seçmenin kafasını karıştırmaya çalıştığını belirterek, "Bir yerlere bağlı olanlar bugüne kadar ne yaptı?" diye sordu.

Türkiye'nin yeni bir siyasi oluşuma ihtiyaç duyduğunu hatırlatan Lütfullah Kayalar, "Bu siyasi oluşumun kıvılcımını Yozgat'tan ateşliyoruz. Türkiye'nin beklentilerine cevap vermek üzere halkın arasından, halkın desteği ile geliyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayalar: Bir yerlere bağlı olanlar bugüne kadar ne yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER