Kayalar: İnsanımız Türkiye'de yeni bir siyasi yapılanma istiyor

Kayalar: İnsanımız Türkiye'de yeni bir siyasi yapılanma istiyor

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, toplumun yarınından endişe duyar hale geldiğini belirterek, "İnsanımız Türkiye'de yeni bir siyasi yapılanma istiyor." dedi.

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski Bakanı Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köy, kasaba, ilçe merkezlerini gezip, seçmenle yüz yüze sohbetler etmeye çalışan Kayalar, katıldığı toplantılarda vermiş olduğu aradan sonra 'neden tekrar siyasete dönüş yaptığını' anlatıyor, yeni siyasi oluşum hakkında ipuçları veriyor.

Yozgat'ta gençlerin yoğun katılımı ile düzenlenen toplantıda konuşan Kayalar, "Biliyoruz ki, gençlerimizin gelecekten ve özellikle bizlerden çok büyük beklentileri var. Heyecanları ve hedefleri var. Bu hedeflerine ulaşabilmeleri için, sadece Türkiye değil, dünya rekabetinde var olabilmeleri için çok planlı bir şekilde, sağlam bir alt yapı ile yetişebilmeleri bizlerin en büyük sorumluluklarındandır." dedi. 1 Kasım'dan sonra hep beraber yeni siyasi yapılanma ile gençleri dinleyen, sorularına cevap veren, sorunlarına çare olan, yetişmiş, ülkesine ve insanlığa faydalı olacak gençler yetiştirecek bir programın uygulamaya konulacağını kaydeden Kayalar, herkesin sorumluluk sahibi olanlardan hesap sorması gerektiğine vurgu yaptı. Kayalar, şu ifadeleri kullandı: "Kendi dönemlerimle ilgili hesabımı vermeye her zaman hazırım. Bugün burada kapısı herkese açık, girenin çıkanın hiç bir kontrole tabi olmadığı, önde arkada polislerin gezer şekilde olmadığı, sen sus, sen söyleme şeklindeki engellemelerin olmadığı bir toplantıyı yapıyoruz. Sadece bu bile 20 gündür Yozgat'ta yaptığımız çalışmaların neticesi olarak fevkalade bir gelişmedir, bu bile büyük bir ilerlemedir."

7 Haziran'dan önce Yozgat'ta seçmenin seçimin olup, olmadığından farkında da olmadığı bir süreci yaşandığına da dikkat çeken Kayalar, şöyle konuştu: "Şimdi her tarafta, apartman aralarında insanlar toplanılmış, onlarla karşılıklı görüşüyorlar, konuşuyorlar. Şimdi serbest piyasa kuralları uygulanıyor. Serbest rekabet hem ekonominin hem siyasetin kuralı. Bunu Yozgat'ta uygulamaya başladık. Her ne kadar bizim resimlerimizden bile çekinseler, resimlerimizi indiriyor olsalar bile, bunlar hiç bir şey ifade etmez. Artık insanımız, gürül gürül Türkiye'de yeniden yeni bir siyasi yapılanmanın olmasını istiyor, çünkü şikayetleri var."

Kayalar, kendisine 30 yaşında milletvekilliği görevinin Yozgatlılar tarafından verildiğini hatırlatıp şimdi ise Türkiye'nin ufkuyla ilgili çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlerken, önce Allah'a sonra da Yozgat insanına güvendiğini ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayalar: İnsanımız Türkiye'de yeni bir siyasi yapılanma... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER