Kayyum, Bugün'e Aydınlık'ın istihbarat şefini atadı

Seçim öncesi polis zoruyla İpek Medya Grubu'na giren kayyumlar, hukuksuz bir şekilde Bugün Tv, Kanaltük, Bugün ve Millet gazetelerine el koydu.

Kayyum, Bugün'e Aydınlık'ın istihbarat şefini atadı

Televizyon ve gazetelerin yayınlarına müdahale edip ekranları karartan kayyum, bu kurumlarda çalışan birçok gazeteciyi de işten attı. İşten çıkarılan medya mensuplarının yerlerine yandaş medyadan yüksek maaşlarla birçok isim getirildi. Kayyum'un son yaptığı atama ise şaşkınlıkla karşılandı. Bugün Gazetesi'nin istihbarat servisi birimine Aydınlık Gazetesi'nin istihbarat servisi şefi Ceyhun Bozkurt'un getirildiği öğrenildi. Muhabirliğe, öğrencilik yıllarında başlayan Ceyhun Bozkurt, meslek hayatına 2000 yılında Aydınlık Dergisi'nde başladı. Aynı zamanda Ulusal Kanal'da da televizyon muhabirliği yaptı. Bozkurt, en son Aydınlık Gazetesi'nde istihbarat şefi olarak görev yapıyordu.

"GEÇEN HAFTA AYDINLIK İLE YOLLARI AYIRMIŞTIM"

Öte yandan Ceyhun Bozkurt, twitterdan   "Atanma yok. Geçen hafta Aydınlık ile yolları ayırmıştım. İş görüşmesi yaptım, başvurum kabul edildi öyle başladım gazeteye" paylaşımında bulundu.

<< Önceki Haber Kayyum, Bugün'e Aydınlık'ın istihbarat şefini atadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER