Koncuk: Bu millet eşkıyaya pabuç bırakmayacaktır


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan canlı bomba saldırısını kınadı. Koncuk, "Bin yıllardır bu topraklarda yaşamanın bedelini kanla, canla ödeyen bu millet eşkıyaya da pabuç bırakmayacaktır." dedi.

Koncuk'un saldırıyla ilgili açıklaması şöyle: "Türkiye'nin uzun yıllardır kanayan yarası olan terör belası çirkin ve iğrenç yüzünü artık sivil vatandaşlara da saldırarak göstermektedir. Milletimizin huzuru, birliği ve dirliğine kast eden hainlerin boş bir hayal peşinde koştukları ortadadır. Bin yıllardır bu topraklarda yaşamanın bedelini kanla, canla ödeyen bu millet eşkıyaya da pabuç bırakmayacaktır. Ancak son dönemde art arda yaşanan bu patlamalarla birlikte ülkemizin geleceğinin ciddi bir tehdit altında olduğunu görmekteyiz. Ülkemizi yöneten siyasi iktidarın bu olaylar karşısında kararlılıkla durarak Türk milletine uzanan bu kirli elleri bir an önce bertaraf etmesi gerekmektedir. Genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk demeden hedef seçen eli kanlı katillerin arkasındaki şer odakları gün yüzüne çıkarılmalı ve hak ettikleri cezalara çarptırılmalıdırlar. Bir kez daha kararlılıkla vurgulamak isterim ki, Türk milleti üzerinde kurgulanan bu tezgahı bozacak, sinsi elleri kırarak oyunlarını bozacaktır.
Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, İstiklal Caddesi'nde yaşanan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralıları da acil şifalar temenni ediyorum."




CİHAN
<< Önceki Haber Koncuk: Bu millet eşkıyaya pabuç bırakmayacaktır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER