Manisalı gençlerden Ermenek'teki maden şehidi ailelerine yardım


MANİSA (CİHAN)- Manisagençler, bir ay boyunca topladıkları yardım malzemelerini, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki faciada hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine gönderdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi'nde 35 genç, bir ayda topladıkları, içinde battaniyeden basketbol topuna, paltodan oyuncağa kadar çeşitli yardım malzemelerinin bulunduğu 30 koliyi, törenle kargoya teslim etti. Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz ve gençler katıldı. İl Müdürü Duman, böyle önemli bir etkinliği düzenlemekten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Ben de Karaman Ermenekliyim. Oraların dokusunu bilen, orada yaşayan, oradaki insanların nasıl bir durumda olduğunu bilen bir insanım. Oradaki maden kazasında şehit olan ailelerimizin çocuklarına bir nebze yardım etmek adına, Soma'da aynı acıyı yaşayan Manisa olarak ortak bir yardım eli kampanyası düzenledik. İnşallah bu yardımlar yerini bulacaktır, bunun gayreti içerisinde olacağız. Ermenek Kaymakamlığı ile görüşmelerimiz oldu ve bu yardımlar istenilen yerlere, istenildiği şekilde ulaşacaktır. Ben şimdiden emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlara vesile olur." dedi.

Açıklamaların ardından yardım kolileri, Ermenek Kaymakamlığı'na gönderilmek üzere PTT Kargo yetkililerine teslim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Manisalı gençlerden Ermenek'teki maden şehidi ailelerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER