Havuz medyasının yalan haberleri bir bir ortaya çıktı

Havuz medyası,geçtiğimiz günlerde yalan haberlerine bir yenisini daha eklemiş, Hocaefendi'yi 50 yıldır tanıyan İlahiyatçı Mustafa Özcan hakkında hiçbir bilgi,belge olmadan asılsız iftiralarda bulunmuştu.Özcan, hakkında çıkan asılsız iddialara tek tek cevap verdi.

Havuz medyasının yalan haberleri bir bir ortaya çıktı

Son dönemde Camiaya ve Hocaefendi'ye yönelik karalama kampanyalarında türlü türlü iddialarda bulunan havuz medyası, son günlerde yaptığı haberlerde Hocaefendi'yi yaklaşık elli yıldır tanıyan Mustafa Özcanhedef aldı.

Samanyolu Haber'de yayınlanan Haber Özel programında kendisiyle ilgili yapılan asılsız haberleri değerlendiren İlahiyatçı Mustafa Özcan, haberleri üzülerek okuduğunu belirterek avukatının yalan haberlerle ilgili hukuki süreci başlattığı söyledi.

Özcan. havuz medyası tarafından yapılan asılsız haberlerle, bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek "Hocaefendi'yi karalamaya yönelik, toplum nezdinde itibarsızlaştırmaya yönelik bir maksatları olduğu anlaşılıyor'' dedi.

"HOCAEFENDİ'NİN VEKİLİ KEFİLİ YOK"

Havuz medyasında, Hocaefendi'nin sağ kolu ve Türkiye imamı olduğu iddia edilen Mustafa Özcan, Hocaefendi'nin bir sağ kola ihtiyacı var mı, böyle imamlıklar var mı? sorularına "Hocaefendi; sağ kol, sol kol bunu kendisi de defaatle açıkladı. Benim vekilim, kefilim yok dedi. Bunu hocamız defaatle açıkladı. Bu iddiaların kabul edilecek bir tarafı yok"dedi.

Havuz medyasının kendisi hakkında çıkardığı yalan haberlerle ilgili tek bir belge ortaya koyamadığını söyleyen İlahiyatçı Özcan, "Yalan haberlerine devam ettikleri için konuşma kararı aldım. Yöneticilik yaptığım dönemde bütün faaliyetlerimiz, devletin bütün birimlerinin gözü önünde. Her türlü şeffafiyet olmasına rağmen böyle en küçük belge olmadan bu iftiraların yapılmasını kınıyorum'' dedi.

"30 MİLYAR NEDİR NE DEĞİLDİR BİLMİYORLAR"

Havuz medyasının yalan haberlerinde, 30 milyar yönettiği iddia edilen Özcan, asılsız iddiayla ilgili olarak "Bunu yazanlar, çizenler 30 milyar nedir ne değildir bilmiyorlar herhalde. Ben Kaynak Holding'de yöneticilik yaptım.Yöneticilik yaptığım süre içerisinde Kaynak Holding Şirketler Topluluğu, en çok vergi veren 500 şirket arasında yerini aldı. Bizi devletin bütün birimleri vergi yönüyle denetledi."şeklinde konuştu.

Farklı bir algı yönetimiyle devleti elinde bulundurma iddiasında bulunan dar oligarşik kadronun, kendilerini devlet zannedenlerin kendi gibi düşünmeyenleri paralel yapı diyerek tasfiye ettiğinin altına çizen Mustafa Özcan, ''Bunu uygulamak için, meşrulaştırmak için basında delil oluşturmaya çalışıyorlar ama olmayan bir şeyi ispat etmek mümkün değil" dedi.

"7-8 YILDIR AMERİKA'YA GİTMİYORUM"

Camiayla ilgili akla hayale gelmeyen iddiaları ortaya atan havuz medyası Özcan'ın Amerikan casus olduğunu iddia etmişti. Kendisine bu asılsız ithamlar hatırlatılan Mustafa Özcan, 7-8 senedir Amerika'ya gitmediğini söyleyerek "İsnat ettikleri şeylerin mutlaka delile dayanması gerekiyor. İslami ekolden gelenlerin böyle isnatsız iftiralarına ne mana verebiliyorum ne de düşünebiliyorum. Bunu koyabileceğimiz ne bir kural be bir disiplin var."dedi

"ELLERİNDE BELGE OLSA YERİ GÖĞÜ YIKARLARDI"

Havuz medyasının kendisiyle ilgili asılsız casusluk haberinden sonra ortaya bir belge koyup koymadığı sorusuna muhattap olan Özcan,"Belge olmadığı için koyamazlar. Buna şeytanlar bile inanmaz. Onun için böyle bir belge olsa yeri göğü yıkarlardı." şeklinde konuştu.

<< Önceki Haber Havuz medyasının yalan haberleri bir bir ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER