Mersin Kaçakçılık ile Mücadele Kurulu toplandı


Mersin Kaçakçılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Çakacak'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Erdemli Kaymakam Vekili Turgut Serimer, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Mersin Liman Başmüdürü Zafer Gül ile Mersin Serbest Bölge Gümrük Müdürü Yusuf Şenel katıldı.

Vali Çakacak toplantıda yaptığı konuşmada, kurulun amacının kaçakçılıkla mücadele sürecinde mevcut durumun değerlendirilmesi ve kaçakçılıkla mücadelenin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından, koordinasyon içerisinde yürütülmesini sağlamak olduğunu belirtti.
Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilgili kurum ve kuruşlarca bu güne kadar başarılı çalışmalar yapıldığını vurgulayan Çakacak, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Çakacak'ın konuşmasından sonra İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü İdris Yılmaz, Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanı Fatih Erhan ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Şaban Cebeci tarafından kurul üyelerine Kaçakçılıkla Mücadele ile ilgili yapılan sunumun ardından toplantı sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin Kaçakçılık ile Mücadele Kurulu toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER