Modanın kalbi İzmir'de atacak


Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Ege İhracatçı Birlikleri ve Rönesans Ajans işbirliğiyle 2-4 Aralık 2015 arasında İzmir Arena'da düzenlenecek "İzmir Fashion Week" için geri sayım başladı. Bilgilendirme toplantısı da İzmir Arena'da yapıldı. EGSD Başkanı Mukadder Özden ve Rönesans Ajans sahibi koregraf Akif Örük, organizasyon hakkında bilgi verdi. Defile düzenleyecek olan firma temsilcileri ve tasarımcılar da toplantıda yer aldı.

İzmir Fashion Week'te ünlü tasarımcılar ve firmaların, yeni sezon kreasyonlarını sergileyeceğini belirten EGSD Başkanı Özden, saat 17.00. 19.00 ve 21.00'de, günde üç seans olarak planlanan defilelerin yanısıra tasarımcıların da stant açarak İzmirli modaseverlerle buluşacağını söyledi. Organizasyon boyunca defilelerin yanısıra moda sektöründen uzmanların katılacağı söyleşiler, seminerler, canlı performanslar, konserler ve atölye çalışmaları yapılacağını duyuran Özden, İzmir Fashion Week kapsamında Loft, Nazlı Terzioğlu, Günce Küçük, Spazio, Murat Acar, Yiğit Eryendi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tasarım bölümünün düzenleyeceği defilelere bütün modaseverleri davet etti.

Örük ise güzel bir etkinlik hazırladıklarını belirterek, modanın kalbinin üç gün boyunca İzmir'de atacağını söyledi. Tasarımcıların sürpriz defilelere imza atacağını dile getiren Örük, "İzmir'de bu tip organizasyonları yapmak zordur ama biz firmalarımızın ve kurumlarımızın desteğiyle güzel bir projeyi hayata geçireceğiz. Üç gün boyunca sürecek etkinliğimize İzmirlileri bekliyoruz." dedi.Modanin-kalbi-Izmirde-atacak-1946401.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Modanın kalbi İzmir'de atacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER