Önce adama çarpıp yaraladı, kaçınca bir de kadına çarparak ölümüne neden oldu


Mersin'de bir kişiye çarparak yaralanmasına neden olan sürücü olay yerinden kaçtı. Sürücü kaçarken bu defa süt satarak geçimini sağlayan bir kadına da çarparak kadının ölümüne neden oldu. Kaçan sürücü 2 saat sonra yakalandı. Olay yerine gelen sütçü kadının çocuklarının feryatları, yürek dağladı. Oğullarından biri, ölen annesinin elini öperken, diğeri ise lastik ayakkabısını uzun süre kokladı.

İlk kaza, Akbelen Bulvarı Mezarlık üst kavşağında meydana geldi. Onur K. (30) 33 AYK 37 plakalı otomobili ile Gözne istikametine seyrederken yolun karşısına geçmeye çalışan Celal Karadavut'a (48) çarptı. Karadavut ağır yaralanırken, sürücü Onur K. olay yerinden kaçtı. Olay yerinden hızla uzaklaşan sürücü bu defa süt satmak için Okan Merzeci Mahallesi'nden Akbelen Mahallesi'ne geçmeye çalışan Hanım Güzel'e (54) çarptı. Güzel olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı duyarak olay yerine gelen Güzel'in çocuklarının feryatları yürek dağladı. Oğullarından biri, yerde yatan annesinin uzun süre elini öptü. Diğer oğlu ise annesinin lastik ayakkabısını öpüp koklayarak acısını dindirmeye çalıştı. Acılı aileyi yakınları teskin etmeye çalıştı. Fenalık geçiren eşi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası çalışma yapan polisler aracı Limonluk Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde buldu. Sürücü Onur K. ise 2 saat sonra yakalanarak göz altına alındı.

MAHALLE SAKİNLERİ ÜST GEÇİT İSTEDİ

Öte yandan mahalle sakinleri söz konusu yerde sürekli ölümlü kazalar meydana geldiğini belirterek Okan Merzeci Mahallesi Akbelen Bulvarına üst geçit yapılmasını istedi. Karaisalı Mahalle Muhtarı Musa Yılmaz ise burada 5. ölümlü kazanın meydana geldiğini belirtti. Ölenlerin 3 tanesinin kendi köyünden olduğunu ifade eden Yılmaz yetkilerin duyarsızlığından yakındı. CİHAN
<< Önceki Haber Önce adama çarpıp yaraladı, kaçınca bir de kadına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER