Mersin İdmanyurdu'nda sağduyu çağrısı


Kendi evinde Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu. Kulüp olarak zor günler geçirdiklerini ifade eden Erdem, "Bu darboğazdan hep birlikte kurtulabiliriz." dedi.

Hafta arasında yaşadığı maddi kriz sebebiyle çalkantılı günler geçiren Mersin İdmanyurdu'nda Fenerbahçe mağlubiyeti moralleri iyice bozdu. Güçlü rakibi karşısında 3-1'lik mağlubiyet yaşayan kırmızı lacivertlilerde Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Takım olarak hem maddi hem de sportif açıdan çok zor günler geçirdiklerini söyleyen Erdem, "Çok zor şartlar altında çok iyi işler çıkarmaya çalışıyoruz. Bu sezona kadar da bu işi en iyi şekilde yaptık. Ancak yaşanan transfer yasağı sebebiyle bugünlere geldik. Hiçbir gelirimiz olmadan çıktığımız bu yolda takım galip de gelemeyince maddi kriz yaşadık. Ancak yaşadığımız bu darboğazdan hep birlikte çıkabiliriz. Basın, taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim kenetlenerek bu zor günleri aşabiliriz. Kentte yaşayan işadamları, kurum ve kuruluşların bu takıma sahip çıkması ve topyekün bir birliktelik ile bu takımı yeniden aydınlığa çıkarabiliriz." diye konuştu.

Fenerbahçe karşısında sergilenen futbol ve skora da çok fazla değinmek istemeyen Erdem, "Sahaya çıkan futbolcu, maçı izlemeye gelen taraftar ve saha kenarındaki teknik heyet, hafta arasında yaşanan kriz sonrasında maça konsantre olmakta zorlandı. Bunu da zaten maçta gördük. Ancak ne skoru ne de sergilenen futbolu değerlendirmek doğru olur. Çünkü bizim yoğunlaşmamız ve çözüme ulaştırmamız gereken farklı sorunlar var." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu'nda sağduyu çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER