MÜSİAD İl Başkanı: Milletimizin sandıkta verdiği mesaj umarım anlaşılmıştır


MÜSİAD Kırşehir İl Başkanı Hasan Eraslan, 1 Kasım milletvekilliği seçimini değerlendirerek, "İş dünyası olarak 13 yıldır devam eden istikrardan memnunduk ancak 7 Haziran seçim sonuçlarındaki belirsizlik ekonomiyi yerinde saydırdı hatta geriletti. Yüce milletimizin 1 Kasım tarihinde sandıkta verdiği mesaj, umarım tüm partilerimiz ve iş dünyamız tarafından iyi anlaşılmıştır." dedi.

Eraslan, yaptığı açıklamada, "Dolar ve euro'nun tırmanışı, borsanın düşmesi karşısında milletimizin tepkisine neden oldu." ifadelerini kullandı. Eraslan, Türkiye'nin iç ve dış politikalarına değinerek, "1 Kasım'da tekrar istikrar isteyen milletimiz AK Parti'ye yönlendi." şeklinde konuştu.

Eraslan konuşmasının sonunda, şunları kaydetti: "İş dünyası olarak, tek partinin koalisyondan her zaman iyi olduğu kanaatindeyiz. İnanıyoruz ki, piyasalar seçim sonucu ile durulur. İhracatımız artar. Yüce milletimizin 1 Kasım tarihinde sandıkta verdiği mesaj, umarım tüm partilerimiz ve iş dünyamız tarafından iyi anlaşılmıştır. Bu mesajla Türkiye'nin önü açılmıştır. Başka Türkiye yok." CİHAN
<< Önceki Haber MÜSİAD İl Başkanı: Milletimizin sandıkta verdiği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER