Nusaybin'de 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı


Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kaymakamlık tarafından 4 mahallede sokağa çıkma yasağı başlatılması sonrası çıkan çatışmalarda yaralanan 1 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Nusaybin ilçesinde saat 07.00 itibariyle ikinci bir duyuruya kadar 4 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Hendek kapatma sırasında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Bu mahallelerden biri olan Dicle Mahallesi Tunç Caddesi mevkiinde, polis ile teröristler arasında yaşanan çatışma sırasında yaralanan Mehmet Emin İnan'ın (55) hayatını kaybettiği öğrenildi. İnan'ın cenazesi, vurulduğu yerden alınarak otopsi için Nusaybin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Aynı bölgede Ali Yüce (36), Zelal Çiftçi 15), Ahmet Çetinkaya (51), Rabia Taylan (49) ve Cudi Teber (13) de yaralandı. Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ay ve vatandaşların yardımıyla 112 Acil Servis ambulansına konulan 5 kişi Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alındı.

Öte yandan yaralılardan 2'sinin yaralanmalarının üzerinden geçen 3 saat sonra çatışma bölgesinden alınarak hastaneye kaldırılabildiği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'de 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER