Okurları Zaman'a destek için Ankara'daki binaya geldi


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Feza Gazetecilik 'ye kayyım atandı. Kayyım atanmasından sonra gazete okurları destek için gazetenin bulunduğu binaya geldi. Sabah saatlerinden destek için gelenler Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.

Yaklaşık 7 yıldır zaman gazetesi abonesi olduğunu söyleyen bir okur, "Gazetemi de severek okuyorum. Ülkemizde basına yapılan bu baskıdan dolayı haber alma özgürlüğümüz engellenmiş oluyor. Gazetelerimiz yavaş yavaş kapanıyor. Haber alacağımız kaynaklar kurutuluyor. Çok çok üzgünüm. Etrafımızdaki herkes üzgün ama kimse ortaya çıkıp buna ses çıkartamıyor. Ülkemizin geleceği adına üzülüyorum. Tek taraflı haber almak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 25 yıldır Zaman gazetesi abonesi olduğunu söyleyen bir diğer okur ise şunları kaydetti: "Zaman bizim için sadece bir gazete de değildi. Hayatımızı değiştiren bir objeydi. Biz gazetemizin arkasındayız. Gazetemiz her zaman için bize önder oldu. Bu yaşananları, kayyımın sebebini algılayabilmiş değilim." CİHAN
<< Önceki Haber Okurları Zaman'a destek için Ankara'daki binaya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER