Todays Zaman Ankara temsilcisi, destek için gelen okurlara teşekkür etti


Todays Zaman Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Zaman gazetesine destek ziyaretine gelenlere teşekkür konuşması yaptı. Destek için gelenler ise Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Feza Gazetecilik 'ye kayyım atandı. Kayyım atanmasından sonra gazete okurları gazetenin bulunduğu binaya destek için geldi. Sabah saatlerinde gelenler Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

Gelenlere Todays Zaman Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt teşekkür konuşması yaptı. Okuyucuları ile böyle bir şartta karşılaşmak istemediklerini söyleyen Bozkurt, "Böyle de olması gerekiyormuş. Hiçbir şekilde üzüntü duymaya gerek yok." dedi.

Bir büyükelçi ile arasında geçen konuşmadan bahseden Bozkurt şöyle devam etti: "O insanların dünya için istedikleri bazı şeyler vardı. Siz inşallah sadece dünya için değil ahiret için de iyilikleri talep etmek üzere buraya geldiniz. Bizim inandığımız değerlere göre hem dünyada hem de ahirette iyilik istiyoruz. Bunu göstermek için buraya geldiniz. Çok teşekkür ediyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Todays Zaman Ankara temsilcisi, destek için gelen okurlara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER