OSBÜK Başkanı Nakıboğlu: TSK'ya yapılan saldırı herkesce kınanmalıdır

OSBÜK Başkanı Nakıboğlu: TSK'ya yapılan saldırı herkesce kınanmalıdır

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Cahit Nakıboğlu, 17 Şubat'ta Ankara'da ve 18 Şubat'ta Diyarbakır'da meydana gelen bombalı saldırıları şiddetle kınadıklarını belirterek, "Masum canlarımıza acımasızca kıyan, terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz." dedi.

Başkan Nakıboğlu, "Terör nereden gelirse gelsin, hangi şartlarda yapılırsa yapılsın, hiçbir şekilde kabul edilemez bir insanlık suçudur. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize karşı, hain ve alçakça yapılan bu eylem herkes tarafından nefretle kınanmalıdır." ifadelerini kullandı.

Ülkenin birlik ve beraberliğine kastedilen bu saldırılar karşısında sağduyulu hareket etmeliyiz diyen Nakıboğlu, açıklamasını şu şekilde tamamladı: "İnanıyorum ki büyük ve güçlü devletimiz bu saldırıyı planlayan, yardım yataklık edenlere hak ettikleri cevabı, en şiddetli şekliyle verecektir. Organize Sanayi Bölgelerimiz adına, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber OSBÜK Başkanı Nakıboğlu: TSK'ya yapılan saldırı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER