Özel Konuralp Eğitim Kurumları'ndan açılış töreni

Özel Konuralp Eğitim Kurumları'ndan açılış töreni

Özel Konuralp Eğitim Kurumları, 16. yıl açılışını Göksü Düğün Salonu'nda öğrenci, veli, öğretmen ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdi.

Programda Özel Konuralp Eğitim Kurumları'nın geride bıraktığı 16 yıllık başarı öyküsü anlatıldı. Eğitim öğretimin önemine değinen Özel Konuralp Eğitim Kurumları Genel Müdürü Soner Oğuzhan, "Bizim en önemli işimiz eğitim ve öğretime vereceğimiz değerleri artırmamız gerekiyor. Bizde bir başlangıç olsun diye böyle bir program düzenledik. Konuralp ailesi olarak eğitim öğretime 'merhaba' dediğimiz başlangıcında güzellikleri birlikte yaşayalım istedik. Biz eğitimcilerin en büyük hedefi geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmektir. Eğitimcilerimizin gayreti, samimiyeti ve fedakarlığı bu doğrultuda olacaktır. Bazıları maddi değeri olan şeylerin miras olduğunu düşünürken biz eğitimciler çocuklarımıza en büyük mirasın eğitim öğretim olduğunu düşünüyoruz. Yetişmiş kaliteli insanlar olduğunu düşünüyoruz. Bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı nitelikle hale getirmek en önemli görevimiz olacaktır. Nitelikli ve donanımlı insan nasıl yetiştirilir diye bu uğurda sürekli eğitimcilerimizle kafa yoruyor, gayret gösteriyoruz. Bu başarıyı sadece akademik başarı sınırlı tutmak istemiyor, bunun yanında sosyal ve kültürel birikimlerde kazandırarak taçlandırmak istiyoruz. İyi insan yetiştirmek en büyük hayalimiz ve ana gayemiz olacaktır." dedi

Öğrenci velisi Dr. Ali Alıcı da "Bu kuruma olan güvenimiz bizi yanıltmayacaktır. Yaptığımız fedakarlığın karşılığını kat be kat alacağız. Sevgili öğretmenlerimizin yeni yılda çocuklarımızın başarılı olması için yoğun bir tempoya girdiğinizi biliyorum." şeklinde konuştu.

Başlangıçların her zaman güzel olduğunu ifade öğrenci velisi mimar Gizem Şapcı ise şunları dile getirdi: "Sizlere düzenli tertipli çalışmayı olmanızı öneriyorum. Hepinizin yeteneği birbirinden çok farklı. Hangi yeteneğinizin ön planda olduğunu keşfetmeye çalışın. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken çevrenizdekileri kırmayın. Bu kötüdür, insana zarar verir. Yüksek puan almak için uğraşırken, iyi bir insan, çevresine duyarlı, toplum için vicdanlı, adaletli bir birey olmaya çalışın. Hayat bütünüyle bir sınav. Ve biz bu sınavın içindeyiz. Sizlere ahlakı,terbiyeyi, sorumlu bir birey olmayı öğretmeye çalıştığı için Konuralp Eğitim Kurumları'na teşekkür ediyorum."

Kütahya'nın ilk özel okulu olan Özel Konuralp Eğitim Kurumları başarılarla dolu 16 yılı geride bırakmanın mutluluğunu veli ve öğrencileriyle pasta keserek kutladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Özel Konuralp Eğitim Kurumları'ndan açılış töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER