ÖZEL - Marketin 3 kez aynı zanlı tarafından soyulma anları güvenlik kamerasında


Ankara'da, bir markete giren ve kasadaki paraları alan zanlı, kısa bir süre sonra aynı yere diğer taraftan gelerek enerji içecekleri aldı. İki kez soyduğu markete bir defa daha gelen zanlı üçüncü girişiminden eli boş döndü. Soygun anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 06.00 sıralarında Ankara Dikmen Harbiye Mahallesi Karşıyaka Sokak'ta yaşandı. Sokağa gelen zanlı, kaldırım üzerinde bulduğu kayayı marketin cam kapısına fırlattı. İlk girişiminde başarısız olan zanlı kayayı ikinci kez kapıya fırlattı. Kapıyı parçalayan zanlı paraların bulunduğu yazar kasaya yöneldi. Kasadaki yaklaşık 200 lirayı alan zanlı olay yerinden kaçtı. Kısa bir süre sonra sokağın diğer tarafından gelen zanlı bu sefer marketin içecek dolaplarının olduğu bölüme yöneldi. Dolaptan enerji içeceklerinin bulunduğu küçük bir koliyi alan zanlı kasanın bulunduğu yere gelerek kasayı kontrol etti. Başka para olmadığını gören zanlı marketten çıktı. Bununla da yetinmeyen zanlı çaldığı enerji içecekleriyle üçüncü kez markete geldi. Kısa süre etrafa bakınan zanlı daha sonra dışarı çıktı. Zanlı, marketin bulunduğu apartmanın arka tarafındaki avlunun tellerinden atlayarak izini kaybettirdi. Zanlı kaçarken enerji içeceklerinin bir kısmını da avluya düşürdü.

MASKESİZ VE ELDİVENSİZ ZANLI, RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Güvenlik kameralarına rağmen zanlının rahat tavırları, maskesiz ve eldivensiz oluşu dikkat çekti. Zanlının çaldığı enerji içecekleriyle markete gelmesi, etrafa bakınırken içecekleri bırakmaması güvenlik kameralarına yansıdı. Gürültüyü duyan bir mahalle sakini, "Hemen aşağı indim. Ben geldiğimde gitmişti. Elinde büyük bir taşla cam kapıyı kırmış. Önce kasadaki paraları almış ardından diğer taraftan gelerek enerji içeceklerini. Üçüncü bir defa daha gelmiş. Apartmanın avlusundan kaçmış. Daha önce böyle birisini buralarda görmedim. Görseydim kamera kayıtlarından da izlediğim kadarıyla tanırdım." diye konuştu.

Market sahipleri de sokaktaki diğer işyerlerinde de hırsızlık olaylarının yaşandığını, kendilerinin başlarına da ilk kez böyle bir olayın geldiğini ifade ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri kamera kayıtlarını inceledi. Market sahibi ve görgü tanığının ifadelerine başvuran ekipler olay yerinde delil incelemesi yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber ÖZEL - Marketin 3 kez aynı zanlı tarafından soyulma... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER