Devlet Bahçeli'den Metin Feyzioğlu'na iptal

MHP Lideri Bahçeli, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile görüşmesini iptal etti.

Devlet Bahçeli'den Metin Feyzioğlu'na iptal

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile yarın yapacağı görüşmeyi iptal etti.

Bahçeli iptal gerekçesini, "Feyzioğlu'nun rüşvet ve yolsuzlukla ilgili bir eleştiri getirmemesi, yeniden yargılamadan Öcalan'ın yararlanabileceği eleştirilerinin Feyzioğlu tarafından kırıcı bulunması ve kendisinin zaten görüşlerini televizyonlardan yeterince açıklaması" ile açıkladı.

Bahçeli, Feyzioğlu için "Bu şahıs, sivil inisiyatif başlattıklarını açıklayarak, kaldırılan 'Özel Görevli Mahkemeler'le ilgili görüşlerini ve 'Geçici 2.Madde'nin mahsurlarını günlerdir dile getirmektedir" ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin yarınki görüşmesini iptal etmesiyle ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Yakın tarihin en ciddi "Rüşvet ve Yolsuzluk Soruşturması"nın tüm engellemelere rağmen sürdüğünü, çok ağır iddialar, izahı çok güç suçlamaların  Başbakan ve hükümetini köşeye sıkıştırıp zora soktuğunu belirten Bahçeli, "Türkiye; çıkarından başka bir şey düşünmeyen, yandaşlarını gayri meşru yollarla zenginleştirmek için mücadele veren bir iktidarın yönetiminde can çekişmektedir" dedi.
<< Önceki Haber Devlet Bahçeli'den Metin Feyzioğlu'na iptal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER