Kılıçdaroğlu'ndan net Sarıgül mesajı!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçimler öncesi, Mustafa Sarıgül'e kapılarının açık olduğu mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan net Sarıgül mesajı!

  • Kılıçdaroğlu MHP ile ittifak iddialarını yalanladı.
  • Sarıgül için "Kapımız açık." dedi.
  • İran'dan davet aldığını ve gideceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) iftarında gündeme ilişkin soruları cevapladı.

"MHP İLE İTTİFAK HABERLERİ YALAN"

Kemal Kılıçdaroğlu, MHP ile seçim ittifakı yapacakları yönündeki haberleri yalanladı. Kılıçdaroğlu, "Böyle bir anlaşma yok. Neden tartışılıyor ben de anlamıyorum. Herhangi bir pazarlık ve görüşme söz konusu değil. Biz de gazetelerden hayretle okuyoruz." dedi.

"SARIGÜL'E KAPIMIZ AÇIK"

Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül ve CHP ilişkisinin ne durumda olduğu yönündeki soruya ise "Her gittiğim yerde soruyorlar. Hiçbir ilişkimiz yok. Biz ilişkiyi sizden öğreniyoruz. Sayın Sarıgül bir belediye başkanı, kendine göre başarılı bir belediye başkanı. Partimize üye olmak istediği zaman gelir üye olur, biz hiçbir zaman ‘Niye partimize geldin, niye üye oldun diye bir sınırlama getirmiş değiliz." cevabını verdi.

"İRAN'A GİDECEĞİM"

Öte yandan dış politika ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, İran’dan davet aldığını da belirterek, "İran’a gideceğim. Hükümetin komşularla ilişkisi ‘sıfır sorun’ diye başladı. Şimdi barış içinde yaşadığımız hiçbir komşumuz yok. İzledikleri politika Türkiye’yi tuzağın içine soktu." ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan net Sarıgül mesajı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER