MHP'li kadınlara 'Ekonomi ve Siyaset' eğitimi

MHP'li kadınlara 'Ekonomi ve Siyaset' eğitimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Kadın Kolları üyeleri Çukurova Üniversitesi'nde 'Yaşam Boyu Öğrenme Programı' kapsamında verilen 'Ekonomi ve Siyaset' konulu 66 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayarak diploma aldı.

Diploma töreninde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Arslan, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu'nun yanı sıra bazı bürokratlar da hazır bulundu. Başkan İzgioğlu, törende yaptığı konuşmada, gerek siyasette gerekse hayatın diğer alanlarında başarı için eğitimin vazgeçilmez önemine vurgu yaptı.

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muammer Tekelioğlu da "Karanlıkları aydınlatmak için tek yol eğitimdir. İnanılan doğrular için yılmadan çalışmak lazımdır." dedi. MHP'li kadınlara eğitimlerini veren Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakkı Çiftçi ise "Bugün diplomalarını alan hanımefendiler ucuz siyaset yaparak, yalan söyleyerek halkı yanlış yöne sevk etmek için değil, mensubu oldukları partinin politikalarını anlatırken bilimden, doğrudan yana oldukları için bu eğitimi tercih ettiler. Bu manada, bu eğitimi destekleyenleri ve katılımcıları yürekten tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu da söz konusu eğitimin alınmasına destek veren İl Başkanı İzgioğlu'na, üniversite, fakülte yönetimi ve Doç. Dr. Çiftçi'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından katılımcılara diplomaları verildi. Eğitimi başarıyla bitiren katılımcı kadınlar büyük sevinç yaşadı.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li kadınlara 'Ekonomi ve Siyaset' eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER