'Sabah namazı buluşmaları' her hafta ayrı bir camide gerçekleşiyor


Sinop'un Boyabat ilçesinde 'Sabah Namazı Buluşmaları' devam ediyor. İlçe Müftülüğü her hafta ayrı bir camide buluşmaları organize ederek mahalle sakinlerinin namaza katılmalarını sağlıyor.

Boyabat İlçe Müftülüğü personelleri tarafından hazırlanan program dahilinde gerçekleştirilen 'Sabah Namazı Buluşmaları', her hafta ayrı mahalle ve ayrı camilerde yapılıyor. Uygulama ile namaza, her mahalleden farklı kişilerin katılması ve programın ilçe genelindeki bütün camilerde yapılması sağlanıyor.

Yasin-i Şerif'in okunması ile başlayan program, sabah namazı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve anlamı, bir ayet ve bir hadis ile birlikte yapılan günün duası ile son buluyor.

Yıllardan beri 'Sabah Namazı Buluşmaları' programını yaptıklarını belirten İlçe Müftüsü İsa Sağlam, programın cemaat tarafından kabul gördüğünü ve sabah namazına katılan kişi sayısının gün geçtikçe arttığını söyledi.

Sabah Namazı Buluşmaları programından sonra İlçe Müftülüğü personelleri tarafından cemaate çeşitli ikramlarda bulunuluyor. CİHAN
<< Önceki Haber 'Sabah namazı buluşmaları' her hafta ayrı bir camide... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER