Şanlıurfa'da kavga: 5 yaralı

Şanlıurfa'da kavga: 5 yaralı

Şanlıurfa'da bir petrol istasyonu tarandı. Alacak verecek meselesinden çıktığı belirtilen ve uzun namlulu silahların kullanıldığı olayda 5 kişi yaralandı. Şüphelilerin dağlık bölgeye kaçması üzerine jandarma, helikopter ile polise destek verdi.

Şanlıurfa'da, Gaziantep yolu Evren Sanayi Sitesi mevkiinde bir petrol istasyonu tarandı. Olayın daha önce aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Veziroğlu ile Kubat aileleri arasında yaşandığı belirlendi. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmanın, petrol istasyonunun taranması ile başladığı öne sürüldü. Saldırıya karşılık verilmesi sonucu Ali Veziroğlu, Mustafa Veziroğlu, Hasan Şahabettin Veziroğlu, İsmail Kubat ve Hasan Kubat yaralandı.

Görgü tanıklarının ihbarı sonrası çok sayıda ambulans ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi.

Saldırganların dağlık bölgeye doğru kaçtıkları ihbarı üzerine polis operasyon başlattı. Şüphelilerin polis bölgesinden çıkarak kırsal alana girmesi üzerine operasyona jandarma da dahil oldu. Operasyona jandarma helikopterle destek verdi.kavga-5-yarali-1907247.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Şanlıurfa'da kavga: 5 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER