Şehit babasını onun botlarıyla uğurladı


Mardin Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Özel Harekat Polisi Kazım Esmer (44), Antalya'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin lise son sınıf öğrencisi oğlu Burak, cenaze törenine babasının botlarını giyerek katıldı.

Şehit polis Kazım Esmer için, Antalya Uncalı Mezarlığı'nda, ikindi namazını mütakiben cenaze töreni düzenlendi. Törene şehitin babası, eşi, oğlu ve kardeşlerinin yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, milletvekilleri, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitin naaşı, cenaze nakil aracıyla mezarlığın içine kadar getirildi. Daha sonra tabutu omuzlayan polisler, musalla taşına kadar taşıdı. Görevlerin kollarına girdiği şehitin babası Mehmet Esmer, tabutun başına gelerek oğlunun fotoğrafına sarılarak ağladı. Ev hanımı Arzu Esmer ise eşinin tabutu başında dua etti. Oğul Burak'ın da babasının botlarını giydiği görüldü.

Antalya İl Müftüsü Osman Artan'ın cenaze namazını kıldırmasının ardından, Özel Harekat Polisi Kazım Esmer'in cenazesi, Antalya Polis Şehitliği'ne götürülerek toprağa verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit babasını onun botlarıyla uğurladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER