Şehit Büyükpoyraz omuzlarda taşınarak babasının yanına defnedildi


Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan özel harekat polis memuru Mustafa Büyükpoyraz (52), Ankara Hasanoğlan'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazı, ikindiye müteakip Tokluoğlu Camii'nde kılındı. Şehit polis, cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak babasının yanına defnedildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmada keskin nişancı tüfeği Kanas ile ağır yaralanan polis memuru Büyükpoyraz, kaldırıldığı Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde şehit oldu. Mustafa Büyükpoyraz'ın cenaze namazı Hasanoğlan Tokluoğlu Camii'nde kılındı. Kılınan cenaze namazına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, CHP Genel Başkan Yardımcısı Levent Gök, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye sloganlar atılan cenazede şehidin annesi ve eşi ağıt yaktı.

Üç çocuk babası şehit Mustafa Büyükpoyraz, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesi omuzlarda taşınarak Hasanoğlan Mezarlığı'nda babasının yanına defnedildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Büyükpoyraz omuzlarda taşınarak babasının yanına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER