Şehit polis memuru Mesut Demirkan için Mardin'de tören düzenlendi

Şehit polis memuru Mesut Demirkan için Mardin'de tören düzenlendi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Mesut Demirkan için Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü avlusunda düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Koçak, Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Adli Yargı Komisyonu Başkanı Bülent Koç, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Emniyet Müdürü Lütfullah Pekcan törende yaptığı konuşmada, "Bugün şerefle dalgalandırdığımız ay yıldızlı bayrağımızı ne büyük kahramanlıklarla bizlere emanet edildiğini idrak edilmenin bilinci içerisindeyiz. Şehit ve gazilerimize daime şükranla anıyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz." dedi.

Şehidin eşi Zehra Demirkan tören boyunca gözyaşı döktü. Ayakta duramayan şehit eşi Zehra Demirkan'ın 3 yaşındaki Kaan Demirkan'a sarılması ise yürek burktu.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un duaları sonrası şehit polis memuru Mesut Demirkan'ın naaşı memleketi Çorum'a gönderildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis memuru Mesut Demirkan için Mardin'de tören... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER