Şehrin göbeğinde silahlı çatışma


İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından başka bir şahsa ateş açılması ve vurmak için peşinden koşuşturması sonucu belediye otobüsündeki bir yolcu yaralandı. Çevredekiler panik yaşarken şahıslar daha sonra olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Yaralanan yolcu ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında, Manas Bulvarı Adliye kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, adliye yakınındaki cadde üzerinde elinde silahı olan kimliği belirsiz bir erkek şahıs, bir anda başka bir şahsı kovalamaya başladı. Elinde silah olan şahıs, kovaladığı kişiyi hedef alarak ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu o sırada yoldan geçen Bayraklı-Halkapınar Metro seferini yapan 503 No'lu belediye otobüsü camından girerek yolculardan 53 yaşındaki Erol A.'ya isabet etti. Kimliği belirsiz şahıslar koşarak olay yerinden kaçarken çevredekiler büyük panik yaşadı. Ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Erol A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, çevrede güvenlik önlemleri alındı. Boş kovanları incelenmek üzere olay yerinden toplandı.

Şahısları yakalamak için çalışmalar sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehrin göbeğinde silahlı çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER