Fatih Terim'den Sneijder'e uyarı geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dünyaca ünlü yıldız Wesley Sneijder'e yeni sezona hazır olması için ültimatom verdi.

Fatih Terim'den Sneijder'e uyarı geldi

Aslan'ın teknik patronu Fatih Terim, Wesley Sneijder'e şimdiden gözdağı verdi. Sezon açılmasına rağmen, Hollandalı yıldızla 8 Temmuz'daki İngiltere kampında buluşacak olan tecrübeli hoca, öğrencisini telefonla arayarak mesaj gönderdi. Fanatik'in haberine göre; Sneijder'e, Scott Piri'nin kendisi için hazırladığı programa uyup uymadığını soran Terim, "İyi hazırlandığını umuyorum Wesley. Bu sezon her şey farklı olacak. Hedefler çok büyük. Senin potansiyelini tüm dünya biliyor. Zaten bunun için Galatasaray'dasın. Senden bildiğimiz Sneijder performansını bekliyorum. Bu sezon ya Real Madrid rövanşındaki gibi oyna ya da tribünde kendine yer beğenirsin" sözleriyle oyuncusunu hem uyardı hem de motive etmeye çalıştı.

Kulübeye göndermişti

Sezonun ilk yarısını İnter'de sadece birkaç maç oynayarak geçirdiği için fiziksel açıdan hayli geride görünen 28 yaşındaki oyuncu, bu durumun kendisini çok zorladığını ve yeni sezonda eski performansına kavuşmayı umduğunu dile getirmişti. Terim de, Sneijder'i özellikle son haftalarda sık sık kulübüde oturtmayı tercih etmişti.
<< Önceki Haber Fatih Terim'den Sneijder'e uyarı geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER